Over Rodi

Rodi accentueert de imperfectie van kunst in perfectie.

De bedenkers van het Rodi-concept kunnen buigen op decennialange ervaring op het gebied van design, innovatie en ontwikkeling. Van kunststof, metaal tot hout, van vacuümvormen tot de nieuwste printtechnieken, alle bewerkingen worden binnen het bedrijf zelf uitgevoerd.

Door hun liefde voor zowel oude- als nieuwe materialen en het combineren van verschillende technieken is Rodi ontstaan.

Over Steigerhout Tegeltableaus

Van een krachtige foto van een bloem op één tegel, tot bijvoorbeeld een haarscherpe vintage Amerikaanse schoolbus, verspreid over meerdere tegels die tezamen een tableau vormen.

Rodi bewerkt hiervoor voornamelijk gebruikt steigerhout, voorzien van de scherpe afbeelding en afgewerkt met een laag epoxy.

Handmade
Last but not least, elk product wordt apart gemaakt en met de hand bewerkt. Er is geen sprake van massaproductie en elke afbeelding is dus uniek!

Je eigen foto?
Je hebt ook de mogelijkheid om je eigen foto op een tegeltableau te laten vervaardigen. Meer informatie over het customizen vind je hier.

Over de vogelhuisjes

In elke tuin of op elk balkon hoort een vogelhuisje. Althans dat is onze mening. Zo help je niet alleen vogels aan een beschermde nest- of voederplek, maar kun je zelf ook genieten van deze prachtige diertjes. Heel vervelend dat je prachtige vogelhuisje vaak na één of twee jaar door de weersinvloeden van ellende uit elkaar hangt.

Daar hebben wij een oplossing voor!
Rodi Design heeft prachtige huisjes ontworpen die tegen een stootje kunnen en niet bang zijn voor regen. Van gerecycled kunststof gemaakt maar met de uitstraling van een houten huisje. Mooi en duurzaam!

Over de LED Schilderijen

Vind je het ook zo moeilijk om dat mooie schilderij goed uit te lichten?
Vaak volgt een hoop geklungel met spotjes monteren boven een schilderij of lampen verzetten. Rodi Design heeft hier iets op bedacht: het LED schilderij.

Een prachtige haarscherpe afbeelding met daarachter LED verlichting in een mooie steigerhouten­lijst. De verlichting die wij hiervoor gebruiken is warm white en voorzien van een dimmer. Zo kun je in een handomdraai jouw schilderij aanpassen aan de sfeer!

De steigerhoutenlijst voorzien wij tevens van een laag acrylhars voor de finishing touch.

De LED schilderijen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Ook is het mogelijk om jouw eigen foto door ons om te laten toveren naar een LED schilderij. Meer informatie over het customizen vind je hier.

Zoek naar producten in onze collecties: